.::.Tooth Fairy.::.

Saturday, 3 March 2012

lelaki playboy mari singkap kebenarannya

dok menghadap FB lama-lama last-last aku terjumpe sesuatu yang menarik minat aku..
Group The Girl Of UUM...
hahaha..mang terbailk laa kan..aku sendiri tak pernah terfikir nak wat macam nie..
topik first yang dikemukakan mang menarik minat aku sangat-sangat..
LELAKI PLAYBOY...benarkah dia wujud??

kenapa lelaki jadi playboy..mari kita kupas isu ini...
berdasarkan apa yang dipostkan oleh ahli-ahli kelab..
lelaki playboy kebanyakan yer dari kalangan 'lelaki yang tak hensem tapi bajet hemsem'
benarkah begitu??
pandapat peribadi aku menyatakan YA!!
hahaha...sebab selama aqku merantau negeri orang nie...kebanyakan lelaki yang tak ensem nie laa paling ramai awek dan skandal...tapi aku tak cakap lelaki yang dalam kategori ensem uh baik-baik belaka dan jenis yang setia..

kenapa mereka jadi playboy??
pernah tak korang semua terfikir?

1. KURANG KASIH SAYANG
mereka yang playboy nie biasanya kurang kasih sayang dan perhatian..so mereka nak kumpul sebanyak mungkin kasih sayang dari perempuan yang sudi memberi..

2. MENGISI MASA LAPANG
sebab terlalu banyak masa terluang mereka mencipta hobi baru iaitu memikat perempuan..kalau ada yang mengena adalah satu bonus..

3. INGIN MEMILIH PASANGAN YANG SESUAI
susah nak cari pasangan yang betul-betul serasi..sebab tu pasang banyak-bayak supaya lebey banyak pilihan sekaligus dapat laa pilih mana yang sesuai nak jadi calon isteri.

4.TUNJUK KEHEBATAN SEBAGAI LELAKI
mestilah nak nampak gah depan member bile banyak perempuan terkejar-kejarkan dia..bak kata perpatah 'cinta tak mengenal rupa'

5.INGIN BAHAGIAKAN PEREMPUAN
banyak perempuan yang tak dilayan dengan baik diluar sana..jadi ambil peluang nie bagi semua perempuan rase ada jugak yang sukakannya..so tak ade la perempuan yang kesepian tak dipandang oleh orang lain.

6. BAGI PENGALAMAN PADA NEWBIE
pada perempuan yang tak pernah rasa nikmat percintaan atau pun tak pernah kene ayat-ayat manis..ini adalah peluang paling besar untuk mereka ceburkan diri..


segala yang diatas adalah rekaan aku semata-mata..kalau korang ade pendapat yang lagi best jom kongsi sama-sama...manalah tau kita boleh perdebatkan isu ini lagi..
pada lelaki diluar sana jangan mara k..ini semata-mata gurauan....hehhee


suke pic nie comel sangat2..

6 comments:

  1. haruskah lelaki jadi seorang playboy????

    ReplyDelete
    Replies
    1. bukan lelaki jerk..perempuan pon de jugak kadang2...

      Delete
  2. 1 lgi sbab knape leleaki jdi playboy~~
    sebab pompuan adelah 'permainan' yg lgi best dri video game..multifunction...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaa..ag best dari movie kt wayang kn??

      Delete
  3. One more..sbb lelaki tu pernah dipermainkan dengan teruk oleh someone yg paling dia cinta. So..mungkin dia jadi playboy sbb nak balas dendam

    ReplyDelete
  4. btol tu..ak pnah kena dgn laki playboy..da r x ensem..pendek plak tu..lg pendek dr ak..ak terima dy sbb nmpk mcm baik je skaly upe ea playboy gila..psg 2-3 awek skaligus..jahat btol

    ReplyDelete